Geen verstoppingen meer met de Dakgootbeschermer

Werking Dakgootbeschermer

De Dakgootbeschermer wordt op de dakgoot gemonteerd. Het profiel is universeel toepasbaar. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering van de goot en de hellingshoek van uw dak belangrijk. De Dakgootbeschermer kan worden geleverd en/of gemonteerd als vlak profiel of reeds gezet voor een nog snellere montage.

Na montage van de Dakgootbeschermer stroomt het regenwater door het speciale perforatiepatroon de dakgoot in. Bladeren en andere zaken die de goot kunnen vervuilen blijven op de gootbeschermer liggen en waaien er na de regenbui weer af.

Doordat het profiel op de dakgoot gemonteerd wordt kan er in de winter geen sneeuw in de goot vallen waardoor het gewicht dat op de goot drukt beperkt blijft. Het profiel dicht tevens de achterzijde van de dakgoot af en voorkomt vochtschade aan de bouwkundige constructie achter de dakgoot.

Kortom: Het regenwater wordt afgevoerd via de juiste weg.

Minimale onderhoudskosten

De Dakgootbeschermer is de oplossing voor het beheersen en minimaliseren van schoonmaak- en onderhoudskosten aan dakgoten. Door een goede waterhuishouding bespaart u kosten en verkleint u de kans op vervolgschade door verontreinigde goten en hemelwaterafvoeren.

De Dakgootbeschermer is toepasbaar in bestaande situaties, maar ook in renovatie- en nieuwbouwprojecten. De Dakgootbeschermer is direct te combineren met levering en montage van uw dakgoot en hemelwaterafvoer.

Voor informatie, verkoop en plaatsing bij kunt u zich wenden tot de verkooppunten en montagebedrijven zoals vermeld op de contactpagina.

Voor woningbouwverenigingen, VVE’s en vastgoedbeheerders kunt u terecht bij Compri Aluminium. Onze accountmanager is u graag van dienst bij het maken van een  advies op maat.

Voordelen

Producteigenschappen